FRANCHISE WEBÁRUHÁZ

Ezt az üzleti lehetőséget azoknak ajánljuk, akik a Prestige-Plaza viszont eladóivá szeretnének válni.

Talán már eljátszott a gondolattal, hogy Önnek is egy saját webáruháza legyen, ugyanazon hatalmas árukészlettel, egyszerű kezelhetőséggel.
Ha szeretne értékesíteni divatos fürdőruhát, sportos vagy szexi fehérneműt akkor a legjobb helyen jár. Emelett minőségi sportuhát és trendy táncos ruhát is biztosítunk vállalkozásához. Csatlakozzon hozzánk, velünk sokkal könnyebb. Mutatjuk az utat, jöjjön velünk!

A lehetőség itt van, ragadja meg !!!

Legyen Önnek is saját webáruháza! Indítsa be saját internetes vállalkozását! Ezt a lehetőséget szeretnénk most felajánlani Önnek, mint egyfajta franchise-t. Új és régi partnereinknek egyaránt.

Azt jelenti, hogy az Ön webáruháza eléri a Prestige-Plaza teljes árukészletét, sőt azt sajátjaként jelenítheti meg saját domain neve alatt. Az Ön webáruháza tartalmazza mindazt, amit a www.prestige-plaza.com. A webáruházát egy egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület segítségével vezérelheti. Az általunk biztosított kiskereskedelmi haszonkulcs kimagasló és stabil nyereséget biztosít. A haszon természetesen a kiskereskedelmi (eladási) és a nagykereskedelmi (vételi) ár különbsége.

Ajánlatunk igen praktikus, mivel a boltjában – lehet akár virtuális is – nem kell hatalmas raktárkészletet felhalmozni és finanszírozni, azt ténylegesen a Prestige-Plaza biztosítja. Ha kéri akkor még a termékek csomagolását és kiszállítását is elvégezzük Ön helyett.

Igy biztosítjuk azt, hogy Ön tőke, befektetés és raktározás nélkül tudjon vállalkozni. Ráadásul még megspórolja az online kereskedelemhez kapcsolódó tetemes kiadásokat is.

Mégegyszer leírjuk mert ez az utolsó mondat nagyon fontos !!!

Webáruház működése

A működést úgy kell elképzelnie, mint a prestige-plaza.com esetében:

 • több milliós árukészlet fotókkal folyamatos frissítéssel
 • nemzetközi áruház felület: angol, német, magyar
 • online rendelési lehetőség 
 • komplex online nemzetközi fizetési rendszer: Bankkártya elfogadás, Bankszámla, PayPal, Utánvét
 • komplex rendelés visszaigazolás: Email, Űrlap
 • rendszeres értékesítési akciók
 • folyamatos informatikai fejlesztés

Ezen felül kap egy egyszerű adminisztrációs felület melyen:

 • egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület
 • kényelmesen kezelheti vásárlóit, felhasználóit, megrendeléseit 
 • szerkesztheti adatait: cégnév, cím, telefon, email, bankszámla …
 • teljes körű forgalom analízis (Google Analytics)

Áruháza kezdetben a áruházamneve.prestige-plaza.com címen lesz elérhető (a .com mellett .hu alatt is). Természetesen, ha áruházát a saját domain neve alatt szeretné látni szüksége lesz egy domain regisztrációra. Így áruháza már a saját www.áruházamneve.hu neve alatt lesz elérhető.

A webáruház szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük! Így az informatikai és technikai fejlesztéseit ingyen biztosítjuk!