Kiskereskedelem

A PRESTIGE PLAZA a webáruházában a bolti kiskereskedelmi árból jelentős engedményt biztosít.

A Webáruházon keresztül közvetlenül a gyártó vagy a fő forgalmazó szolgálja ki, ezért a legkedvezőbb árat, maximális minőséget és a lehető legnagyobb választékot kapja!

A termékek

Áruházunk a Prestige Plaza termékeit értékesíti. Prémium kategóriás fürdőruha és fehérnemű, minőségi sportruha, divatos party táncos ruha termékek. 

A PRESTIGE PLAZA termékek nemes stílusa, kompromisszumot nem ismerő magas minősége az előkelő elegancia stílus jegyeivel párosul. Extra anyag és prémium design.

Ezenkívül gyönyörű féldrágakő, igazgyöngy és koráll ékszereket kínálunk órási szín és fazon választékban. Továbbá eredeti fém medál láncok eredeti bőr szíjjal nagy választékban.

A termékhez választható Méretek, Színek és Anyagok

Ezekről minden információt megtalál az Méret-Szín-Anyag oldalunkon. A méret kiválasztásakor azt ajánljuk, hogy ha mérethatáron van vagy annak a közelében mindig a nagyobb méretet válassza soha sem a kisebbet!

Fizetés

A megrendeléskor kiválaszthatja, hogyan akar fizetni. A fizetés a következő módokon történhet :

 • bankszámlára banki átutalással 
 • bankszámlára postai befizetéssel 
 • utánvéttel *
 • bank kártyával (Visa, Master) 
 • PayPal számlával 
 • Moneybookers számlával 

* Utánvétel fizetés kizárólag 3000 – 13000 Ft értékhatár között lehetséges 

A bankszámla számunkra fizethet bankon keresztül vagy postán.

Ha nincs bankszámlája akkor bármely CIB bankban személyesen is befizetheti az összeget. Vagy a Postán is befizetheti a bankszámlánkra a rendelése értékét. (Ekkor is a bankszámlás fizetést válassza a listából.).

A fizetendő összeg a kiskereskedelmi ár és az egységes kedvezményes postaköltség összege.

Szállítás

A rendeléseket postai úton teljesítjük. A helyi postás hozza ki a csomagot. A várható szállítási idő: Magyarország 5munkanap, Európa 10 munkanap, Európán kívül 15 munkanap a Prestige márkájú termékekre. Más márkák esetén a szállítási idő további 5 munkanappal nőhet.

Postaköltség

Csomagonként egységes kedvezményes posta költséget számítjuk fel. Magyarország előrefizetéssel 990 Ft, utánvéttel 1690 Ft, Európa 8,37 EUR, Európán kívül 13,51 USD csomagonként. A felszámított kedvezményes postaköltség egy csomagra vonatkozik, független a rendelt mennyiségtől vagy értéktől.

Rendelés teljesítése

Miután a megrendelését elküldi visszaigazolást kap tőlünk emailben és telefonon. A rendeléséről azonnal egy email küldünk, majd néhány órán belül munkatársunk telefonon véglegesíti a rendelést. 
A rendelés visszaigazolása vagy a pénz beérkezése után a termékeket postázzuk. A termékeket a leveles postás fogja hozni egy “buborékos” postai boritékba csomagolva.

VIP tagság

Igényeljen VIP tagságot és élvezze az extra kedvezményeket teljes egy éven keresztül!

Ha Ön úgy tervezi rendszeresen visszatérő vásárlónk lesz, akkor érdemes megfontolnia a VIP tagságot. A VIP tagok akár 20% árengedményben részesülnek a befizetéstől számítva egy éven át

tipusérvényesárkedvezmény
Arany1 év10 000 Ft20 %
Ezüst1 év5 000 Ft15 %
Bronz1 év2 500 Ft10 %

Kedvezmény felhasználható termék vásárlásnál vagy akár hirdetés vásárlásnál is.

Csere lehetőség

A termékre az átvételtől számított 8 munkanapon belül lehet kérni egy alkalommal ingyenes méret cserét. Legfontosabb feltétele, hogy a terméket sértetlenül, használatlanul és hiánytalanul az eredeti számla csatolásával jutatja vissza a posta címünkre. Csere estén a posta és szállítási költségeket a felek saját maguk fizetik. Csere igényét kérjük email-ben jelezze, hogy munkatársunk segítségére lehessen a további teendőket illetően. 
A csere lehetőség nem érvényesíthető tömeges rendelésre, nagykereskedelmi rendelésre, egyedi megrendelésre, egyedi megállapodásra legyártott termékre ill. átvett termék mint minta alapul szolgáló termék további utánrendelésére. /Fehérneműt egészségügyi okból kifolyólag nem tudunk cserélni./
Utánvétellel és portóval feladott csomagokat technikai okokból nem tudjuk elfogadni!

Garancia és jótállás

PRESTIGE PLAZA termékek a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik. A termékek a gyártás során többszörös minőség ellenőrzésen esnek át. Mindezek mellet a PRESTIGE PLAZA termékekre a jogszabályokban meghatározott garancia és jótállás teljes körűen biztosított. Garancia igényét kérjük email-ben jelezze.

Kérdés, probléma, reklamáció

Kérdés, probléma, reklamáció esetében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a Vevőszolgálatunkkal. Munkatársaink készséggel segítenek minden probléma megoldásában. 
Ügyintézéshez kérjük mindig a “Vevőszolgálat” elérhetőségeit használja!!!

Megjegyzések és korlátozások

Csak Magyarország területén belül érvényes lehetőség vagy szolgáltatás

Extra szolgáltatás díjmentesen !

Méretek, színek összeválogatása

Lehetőség van a Set-t rendelni egyedi összetételben is a Prestige márka esetében:

 • különböző méretű felső és alsórésszel
 • különböző színű felső es alsó résszel
 • különböző méretű és színű felső és alsó résszel
 • csak felső vagy alsó rész is kérhető

 (Pl: ha 40-es piros fürdőruha felsőhöz 36-os fekete fürdőruha alsót szeretne)

Az ilyen egyedi rendeléseket, mely a vevő utasításai alapján ill. kifejezett kérésére kerül legyártásra is tudjuk teljesíteni, néhány megkötéssel.

Az egyedi rendelés legyártását a következő megkötéssekkel tudjuk vállalni:

 • A vevő nem állhat el a rendeléstől 
 • A rendelés előre fizetendő 
 • A rendelés írásban (pl. email) adható fel